Noslēdzoties Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora “Brīvās pieteikšanās pirmsinkubatora programmas” 8 nedēļu fāzei, 21. decembrī, plkst. 17.30, tiešsaistē norisināsies “Demo diena”. Tās laikā trīs labākās komandas savstarpēji sadalīs naudas balvas 3500 EUR apmērā.

Astoņu nedēļu programmai veltītais “Demo dienas” pasākums pirmsinkubatora programmas dalībniekiem iezīmējas kā svarīgs notikums, kurā būs jāiztur sīva cīņa ar citām komandām par iekļūšanu nākamajā, 16 nedēļu posmā. Kā ierasts, tikai 15 labākajām idejām tiks dota iespēja savu ideju turpināt pilnveidot inkubatora programmā, un trīs labākās komandas tiks arī pie naudas balvām.

Aizvadīto nedēļu laikā 29 uzņemtās komandas aktīvi strādājušas pie savu biznesa ideju attīstīšanas, piedalījušās inkubatora iekšējā hakatonā, kā arī konsultējušās ar mentoriem un savas nozares speciālistiem. “Demo dienā” komandas paveikto prezentēs žūrijai un cīnīsies par galvenajām naudas balvām. 1. vietas ieguvējiem tiks piešķirti 2000 EUR, 2. vietas ieguvējiem - 1000 EUR un 3. vietas ieguvējiem atvēlēti 500 EUR.

Komandu paveikto un prezentācijas “Demo dienas” ietvaros vērtēs komisija, kuras sastāvā ir LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece, projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” vecākais eksperts Kārlis Kivlenieks, “SmartLaws” izpilddirektore Marta Matisone, studijas “Glass Point” līdzīpašniece Ieva Zemīte, “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” valdes loceklis Uldis Dzērve un Latvijas Universitātes lektore un pētniece Kristīne Bērziņa.

Kamēr vēl gaidām lielo notikumu, iepazīsties ar daļu no mūsu 10. sezonas komandām šeit.

Pievienojies 21. decembrī, plkst. 17.30 mūsu Facebook lapai un izmanto iespēju apskatīt, kā notiek ideju prezentācijas. 

Iedvesmojies no komandām un pievienojies inkubatoram arī Tu! Jaunā uzņemšana notiks janvārī. Jau tagad vari pieteikties, lai uzzinātu par uzņemšanu pavasara uzsaukumā pirmais, atstāj savus kontaktus dodoties šeit.

Aktivitāte tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu. 

LU studentu Biznesa Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Luminor Latvija, Aija Lāce, Evita Lune u.c. Mecenātu ziedojumus administrē LU fonds.

Dalīties