22.oktobrī plkst. 19.00 norisināsies pirmā "Active Tuesdays" tiešsaistes nodarbība "AI for Good Innovation Factory Baltics" ietvaros. Nodarbības tēma būs "Finanšu plānošana un investīciju stratēģijas", kuru vadīs profesore Hellström Katerina no Stokholmas Ekonomikas augstskolas. Nodarbība notiks angļu valodā, lai apstiprinātu savu dalību, lūgums nosūtīt savu pieteikumu uz e-pasta adresi: daria.belova@theintelligent.vc

Šajā sesijā dalībnieki iegūs vērtīgu ieskatu tādos svarīgos finanšu plānošanas aspektos kā budžeta sastādīšana, prognozēšana un naudas plūsmas pārvaldīšana. Katerina dalīsies arī ar praktiskām zināšanām par dažādiem finansējuma avotiem un padomiem, kā labāk sagatavoties investoru tikšanās reizēm.

Par lektori: Hellström Katerina ir vieslektore Stokholmas Ekonomikas augstskolas Grāmatvedības un finanšu departamentā, kur viņa pasniedz finanšu pārskatu sagatavošanu un analīzi bakalaura un maģistra programmās, kā arī korporatīvās un Executive MBA programmās. Viņa ir publicējusi vairākus pētījumus par grāmatvedību un atklājumu kvalitāti, kā arī klientu pasākumu ietekmi uz uzņēmumu finansiālajiem rādītājiem.

Katerina ir iepriekš pasniegusi Stokholmas Universitātē, Upsalas Universitātē un Karaliskajā Tehnoloģiju institūtā. Viņa ir ilggadēja pasniedzēja SSE Rīgā un vada grupu grāmatvedības kursus Zviedrijas Grāmatvedības konsultantu asociācijā (SRF). Katerina runā piecās valodās un ir arī akadēmiskā grāda īpašniece literatūrā un valodniecībā.

Lai apstiprinātu savu dalību, lūgums nosūtīt savu pieteikumu brīvā formā, norādot vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, uz daria.belova@theintelligent.vc

Dalīties