Tukumā novembrī norisināsies radošais pasākums – Designathon, kurā aicināti piedalīties 40 studenti no Latvijas un Šveices, tostarp 10 dalībnieki no pasaulē prestižās Šveices ETH Zurich universitātes. Pasākums piesaistīs tos, kuri interesējas par jaunuzņēmumu veidošanu un ilgtspējīgu attīstību. Pieteikšanās līdz 25.oktobrim: www.airopolis.lv

Galvenais pasākuma mērķis ir veidot inovatīvas idejas Tukuma industriālā parka nākotnes attīstībai. Studenti tiks sadalīti sešās komandās, kuras izstrādās priekšlikumus par teritorijas stratēģisko attīstību. Viņu idejas tiks prezentētas 15. novembrī Šlokenbekas muižā, klātesot Tukuma novada domes vadībai un vietējiem uzņēmējiem.

Papildus stratēģiskajiem uzdevumiem, pasākuma laikā notiks dažādas radošas diskusijas, ekskursijas ar tūrisma autobusu un vakariņas pie zviedru galda. Katram dalībniekam tiks nodrošināta bezmaksas vilciena biļete no Milzkalnes stacijas uz Rīgas vecpilsētu, nodrošinot vakara atpūtu.

Pieteikšanās un sīkāka informācija ir pieejama mājaslapā www.airopolis.lv. Studenti no visām Latvijas augstskolām, kuri interesējas par ilgtspējīgu attīstību, ir aicināti pieteikties un piedalīties!

Share