Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubators sākusies uzņemšana pirmsinkubācijas programmā, kurā aicinātas pieteikties komandas ar savām biznesa idejām. Uzņemtajām komandām būs iespēja motivētā vidē strādāt pie idejas realizācijas, tikties ar mentoriem un uzņēmējiem. Ja tev ir biznesa ideja, tad piesakies un sapņus pārvērt realitātē! Pieteikties iespējams līdz 21.oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu: bit.ly/startsbiznesa

Kopumā programma ilgst 5 mēnešus, taču tā ir sadalīta divos posmos. Pirmais posms norisināsies no 29. oktobra līdz 19. decembrim, 2.posms no janvāra līdz martam. Katrs posms ir sadalīts vēl 3 moduļos, lai potenciālajiem dalībniekiem dotu iespēju pieteikties programmā jeb kurā laikā.

Programmā notiks nodarbības ar nozaru profesionāļiem par idejas validāciju, minimālo dzīvotspējīgo produktu, testēšanu un lietotāju atrašanu, cenu veidošanu, mārketingu un biznesa modeļu veidošanu. Šīs fāzes laikā komandas tiksies ar mentoriem, kā arī savā starpā, lai motivētu viens otru turpināt darbu pie idejas attīstības. Komandām būs pieejams atbalsts un konsultācijas.

Abu posmu noslēgumā tiks rīkota “Demo diena”, kuras ietvaros komisija vērtēs komandu darbu un sasniegto. Pēc 2.posma labākajām komandām būs iespēja cīnīties par naudas grantu - 5000 EUR.

Visiem dalībniekiem būs iespēja izmantot arī OpenLab darbnīcas, kuras aprīkotas ar 3D printeriem, lāzergriezējiem u.c. aprīkojumu. Nodarbības un tikšanās ar mentoriem notiks otrdienās no plkst. 17.00 līdz 20.00.

Ja tev vēl nav savas biznesa idejas, taču vēlies ar savām prasmēm palīdzēt kādai no komandām, apmeklē Inovāciju un akselerācijas centra organizēto komandu veidošanas pasākumu jeb “Matchmaking vakaru” 15. oktobrī plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājā. Pasākuma laikā tev būs iespēja iepazīties ar citu dalībnieku idejām un pievienoties kādai no komandām. Pieteikuma anketā vari atstāt savu biznesa ideju un norādīt, kādus komandas biedrus meklē vai pieteikt sevi kā komandas spēlētāju, norādot savas prasmes. To vari izdarīt līdz 10.oktobrim šeit.

Ņem vērā! 

  • Inkubatorā tiek uzņemtas komandas, kuras veido sākot no diviem dalībniekiem un komandas sastāvā jābūt vismaz vienam LU studentam, absolventam, pētniekam vai darbiniekam.
  • Visi pretendenti tiks izvērtēti pēc šādiem kritērijiem:   
    • Administratīvie kritēriji (pieteikumā norādīta prasītā informācija un pieteikums ir iesniegts norādītajā termiņā);
    • Kvalitatīvie kritēriji - biznesa ideja, komandas atbilstība un komandas motivācija.

Gaidīsim Tevi Inovāciju un akselerācijas centrā!

Share