Nenokavē iespēju pieteikties vienai no aizraujošākajām vasaras programmām “StartSmart’24”! Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubatora organizētajā programmā vidusskolēniem un topošajiem studentiem būs iespēja attīstīt biznesu no idejas līdz reālam projektam. Programma norisināsies no 20. līdz 28.augustam. Pieteikšanās līdz 15. augustam: bit.ly/StartSmart24

“StartSmart” ir 9 dienu intensīva programma, kuras laikā ikvienu sagaida dažādas nodarbības ar zinošiem nozaru pārstāvjiem un uzņēmējiem, tīklošanās ar citām komandām. Programmas noslēgumā iespēja savu sasniegto prezentēt pārējiem un iegūt atgriezenisko saiti par padarīto. LU Biznesa inkubatora komanda cieši sadarbosies ar dalībniekiem, atbalstot un palīdzot viņiem sasniegt savus mērķus.

Programmas laikā būs iespēja attīstīt jau esošu biznesa ideju vai radīt, ko pavisam jaunu. Iespēja izveidot spēcīgu komandu un iegūt jaunus draugus. Aicināti pievienoties gan 10.-12. klašu skolēni, gan jebkuras augstskolas topošie studenti.

Uzņemšana notiek līdz 15. augustam, tāpēc līdz reģistrēšanās beigām atlicis pavisam maz, nenokavē šīs vasaras jaudīgāko programmu! Reģistrējies- bit.ly/StartSmart24!

Programma tiek realizēta ar LU Biznesa inkubatora mecenātu atbalstu, kuru administrē LU Fonds.

Share